Кои сме ние

НЛП България е единствената НЛП тренинг организация в България, предлагаща сертификационни курсове и програми на Обществото по Невро-лингвистично програмиране, Орландо, САЩ, на д-р Ричард Бандлър, както и единствената НЛП Коучинг Академия на Балканите, подготвяща НЛП бизнес, лични и спортни коучъри.

Основателят на НЛП България, Лора Арнаудова, е част от асистиращия екип на д-р Ричард Бандлър, ко-създател на НЛП и е единствения сертифициран НЛП Коучинг треньор в България. 

През последните 15 години, ние специализираме в индивидуални курсове и програми за личностно развитие, както и във фирмени проекти за стратегическо управление на промените, реорганизации и анализ на екипи, чрез най-съвременни инструменти и методология в редица индустрии и бизнес направления. Нашите тренинги и обучения, създадени според нуждата на всеки клиент, ни превърнаха във водеща компания на пазара за програми за изграждане на стратегия, управление на процеси и операции, развитие на индивидуално и екипно представяне, мениджмънт и лидерство, търговски и меки умения, харизма и говорене пред публика.


ВИЗИЯ


Вярваме, че всеки може да направи своя личен скок към съвършенството. Стремим се към постоянно разширяване на набора от инструменти, подпомагащи този скок, проявен в ефикасно управление на всички сфери от живота на личността и организацията.


МИСИЯ


Ние, екипът на НЛП България, развиваме лидерите на новото време. Постигаме целите Ви, защото градим Бизнес решенията около Вашия потенциал.

Екип

Лора Арнаудова

Лора Арнаудова

Явор Арнаудов

Явор Арнаудов

Гостуващи по теми

Богомил Грозев

Богомил Грозев

Д-р Валерий Шакола

Валерий Шакола

Запиши се за НЛП БЮЛЕТИН и получавай БЕЗПЛАТНО ексклузивни материали от света на НЛП!

@