Кои сме ние

НЛП България е единствената НЛП организация в България, предлагаща най-високо ниво сертификационни курсове и програми на Обществото по Невро-лингвистично програмиране, Орландо, САЩ, на бащата на НЛП - д-р Ричард Бандлър – световната организация, гарантираща контрол на качеството на обученията по НЛП.НЛП България е и единствената НЛП Коучинг Академия на Балканския полуостров, подготвяща НЛП бизнес, лични и спортни коучъри, по програмата и с международен сертификат от Обществото по НЛП.

Основателят на НЛП България, Лора Арнаудова, създател на методологията Когнитивни Меметики, е част от асистиращия екип на д-р Ричард Бандлър, и е единственият сертифициран НЛП Коучинг треньор в България. 

През последните 15 години, ние специализираме в курсове и програми за индивидуално усъвършенстване, както и във фирмени проекти за стратегическо управление на промените, реорганизации и анализ на екипи, чрез най-съвременни инструменти и методология в редица индустрии и бизнес направления. Нашите тренинги и обучения, създадени според нуждата на всеки клиент, ни превърнаха във водеща компания на пазара за програми за създаване и внедряване на стратегия, управление на процеси и операции, развитие на индивидуално и екипно представяне, мениджмънт и лидерство, търговски и меки умения, харизма и говорене пред публика.


ВИЗИЯ


Вярваме, че всеки може да направи своя личен скок към съвършенството. Стремим се към постоянно разширяване на набора от инструменти, подпомагащи този скок, проявен в ефикасно управление на всички сфери от живота на личността и организацията.


МИСИЯ


Ние, екипът на НЛП България, развиваме лидерите на новото време. Постигаме целите Ви, защото градим Бизнес решенията около Вашия потенциал.

Екип

Лора Арнаудова

Лора Арнаудова

Явор Арнаудов

Явор Арнаудов

Мариета Рашевска

Мариета Рашевска

Богомил Грозев

Богомил Грозев

Д-р Валерий Шакола

Валерий Шакола

Габриела Герасимова

Габриела

Десислава Мирославова

Десислава

Иво Маринов

Иво

Сибила Данчева

Сибила

Запиши се за НЛП БЮЛЕТИН и получавай БЕЗПЛАТНО ексклузивни материали от света на НЛП!

@