Уведомление за поверителност



Как използваме Вашите лични данни 



С настоящето уведомление за поверителност „НЛП БЪЛГАРИЯ ЕООД“ предоставя информация относно начините на събиране, използване, споделяне и защитаване на предоставените от Вас лични данни.

НЛП БЪЛГАРИЯ ЕООД обработва Вашите лични данни законосъобразно, добросъвестно и по прозрачен начин. Събират се за конкретни, изрично указани и легитимни цели и не се обработват по-нататък по начин, несъвместим с тези цели. Личните данни са подходящи и свързани със и ограничени до необходимото във връзка с целите, за които се обработват („свеждане на данните до минимум“), точни и поддържани в актуален вид. Обработват се по начин, който гарантира подходящо ниво на сигурност на личните данни. Съхраняват се добросъвестно и съгласно законоустановените срокове.

Моля имайте предвид, че сроковете за съхранение подлежат на периодичен преглед и при промяна на законоустановените срокове се извършва съответна актуализация. В конкретни случаи е възможно НЛП БЪЛГАРИЯ ЕООД да обработва лични данни в неструктуриран вид. Уверяваме Ви, че обработването на тези данни се осъществява в съответствие с националното законодателство.

Ако настоящето уведомление бъде изменено в бъдещ момент, ние ще публикуваме своевременно информация за това на нашия уебсайт.

Вашите права по отношение на личните Ви данни

В съответствие с българското законодателство, Вие можете да упражните следните права, свързани с обработваните от НЛП БЪЛГАРИЯ ЕООД лични данни:

  • да имате достъп до Вашите лични данни, които НЛП БЪЛГАРИЯ ЕООД обработва, и да получите копие от тях;
  • да бъдат коригирани при неточност или когато данните са непълни;
  • да поискате личните Ви данни да бъдат заличени, когато са налице условията за това;
  • да изискате обработката на личните Ви данни да бъде ограничена, в определените от закона случаи;
  • да направите възражение срещу обработването на Вашите лични данни, в определените от закона случаи;
  • да упражните правото си на преносимост на данните и да поискате данните Ви да бъдат предоставени в структуриран, широко употребяван и машинно-четим формат;
  • когато обработването се извършва на основание Вашето съгласие, да оттеглите даденото съгласие по всяко време и без заплащането на каквито и да е такси; и
  • да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни.

Подробна информация относно условията и реда, по който можете да упражните правата си, може да намерите в Политиката за упражняване на правата на субектите на личните данни на НЛП БЪЛГАРИЯ ЕООД на нашия уебсайт, както и в нашия офис.

Как можете да се свържете с нас?

Можете да се свържете с нас на следния адрес: ул. Орфей 5, гр. София, ел. поща: info@nlpbulgaria.bg

Можете да се свържете и с нашето длъжностното лице по защита на личните данни:

Лора Арнаудова чрез следните координати: имейл: office@nlpbulgaria.bg, Адрес: ул. Орфей 5, гр. София.

Обработване на Вашите лични данни в следните случаи: 

Записване за обучителни програми, курсове и тренинги. 

Какви са личните данни, които събираме?

  • Име, презиме и фамилия;
  • Фирма и позиция;
  • Електрона поща и телефон;
  • Адрес: постоянен или настоящ;
  • Банкова информация: номер на банкова сметка и други;

За какви цели събираме Вашите лични данни?

  • Записване за участие в обучителни програми, курсове и тренинги;
  • Заплащане на такса за участие;
  • Изготвяне на индивидуални/персонализирани оферти за обучителни програми, курсове и тренинги;
  • Уведомяване за предстоящи обучителни програми, курсове и тренинги по електронна поща и телефон.

На какво правно основание събираме Вашите лични данни?

  • сключване и изпълнение на договор за обучителна програма, курс и тренинг;

За какъв срок съхраняваме Вашите лични данни

  • Вашите лични данни се съхраняват съгласно законоустановени срокове, които са разписани и документирани в Инструкция за управление на документалния архив. Конкретните срокове могат да бъдат предоставени при поискване от субекта на данни.

С кого споделяме Вашите лични данни?

При наличие на основателна причина и въз основа на писмена договорка с долу изброените трети страни е възможно да споделим Ваши лични данни с:

  • Доставчици на услуги (консултанти, експерти, оценители, адвокати);
  • Подизпълнители, които предоставят услуги от името на НЛП БЪЛГАРИЯ ЕООД на или извън територията на Република България.

Лични данни обработвани през официалните ни сайтове: www.nlpbulgaria.bgwww.coaching.bg, www.cognitivetrainings.com

Какви са личните данни, които събираме?

  • Име, презиме и фамилия;
  • Фирма, позиция;
  • Електрона поща и телефон;
  • Адрес: постоянен или настоящ;
  • Данни за Ваша банкова карта – номер на картата и CVV код (в случай на онлайн плащане);
  • Други лични данни, в зависимост от въведената от Вас информация.

За какви цели събираме Вашите лични данни?

  • За да можем да отговорим изчерпателно на Вашите запитвания;
  • За да можем да Ви предоставим обучителни програми, курсове и тренинги които предлагаме, съобразени с Вашите нужди;
  • За да обработим Вашето плащане;
  • За да можем да Ви изпращаме известия, свързани с предстоящи обучителни програми, курсове и тренинги, чрез телефонно обаждане, sms съобщение или на електронен адрес.

На какво правно основание събираме Вашите лични данни?

  • Вашето съгласие да обработваме личните Ви данни, когато сте избрали да ползвате наши услуги.  
  • Легитимният ни интерес да използваме личните Ви данни за подобряване на качеството на обслужването, предоставяно от нашите служители, и да се защитим при евентуални съдебни или други спорове;

За какъв срок съхраняваме Вашите лични данни?

Вашите лични данни се съхраняват съгласно законоустановени срокове, които са разписани и документирани в Инструкция за управление на документалния архив. Конкретните срокове могат да бъдат предоставени при поискване от субекта на данни.

С кого споделяме Вашите лични данни?

  • Софтуерни компании, които отговарят за поддръжката на уебсайта и/или негови отделни функционалности;
  • Други дружества в договорни правоотношения с НЛП БЪЛГАРИЯ ЕООД.

Запиши се за НЛП БЮЛЕТИН и получавай БЕЗПЛАТНО ексклузивни материали от света на НЛП!

@