АКАДЕМИЯ ЗА МЕНИДЖЪРИ

Мениджмънт с коучинг и НЛП

Отключете потенциала си – надградете бързо уменията си за работата с хора:

Носите ли отговорност за представянето на екипа си? Академия за мениджъри ще ви научи как да  постигате амбициозни резултати, гладко протичане на работния процес и ефикасно управление на палитра от характери.  

Академия за мениджъри ще Ви даде нова перспектива за работата с хора и ще надгради знанията и уменията Ви в ключовите области на мениджмънта. Позволете ни коренно да повишим самочувствието Ви на ръководител, както и усещането за лекота и удоволствие в управлението на хора, проекти и задачи.

За кого е предназначена програмата в Академия за мениджъри:

Настоящи мениджъри, които желаят да обогатят арсенала си от умения за ангажиране на служителите и повишаване на продуктивността.

Експерти, повишени на мениджърски позиции, за бързо усвояване на техники за управление на хора и задачи.

Управители на малък и среден бизнес, за контрол на предизвикателствата в работата с клиенти и партньори.

Защо да участвам:

Стъпка по стъпка ще преминете през всички ключови за развитието на успешния мениджър теми. Достигнете до новаторските подходи в мениджмънта днес.

Ще бъдете напълно подготвени да:

  • управлявате успешно екипи и задачи

  • целеполагате и проследявате представянето на служителите си

  • решавате конфликти и мотивирате своите колеги

  • вземате решения бързо

  • ръководите промени…

 …защото ще работите по конкретни казуси с колеги от различни индустрии.

Какво ще получите:

Програмата е разделена на 4 стъпки с обща продължителност 8 дни. Можете да запишете всеки модул поотделно или цялата програма. 

Продължителност: 2 дни


Дати: 10-11 октомври 2024


Цена: 540лв.

Продължителност: 2 дни


Дати: 11-12 април 2024


Цена: 540 лв.

Продължителност: 1 ден


Дати: 18 април 2024


Цена: 250 лв.

Продължителност: 3 дни


Дати: 05-07 юни 2024


Цена: 680 лв.

След всеки модул получавате сертификат за преминато ниво.

Цена на пълната програма 2010 лв. с ДДС

Цена с отстъпка при предварително записване и плащане на цялата програма: 1790 лв. с ДДС

Мениджмънт с Коучинг и НЛП

Курсове по мениджмънт

Доброто управление е ключов фактор за развитието и успеха на всяка компания. Точно за тази цел са разработени специализирани курсове по мениджмънт. Умението да се управляват хора и проекти е твърде специфично. Най-добрият специалист в компанията не е задължително да е добър мениджър и обратното.  

Вижте повече:
Курсове по мениджмънт 1 - компетентни специалисти
Курсове по мениджмънт – най-добрите обучителни програми

След курсове по мениджмънт специалистите придобиват широк набор от умения, насочени в съвсем друга посока. Те умеят да формулират цели, да създават стратегии, да вдъхновяват и да работят добре с хората. Участието в курсове по мениджмънт задължително развива лидерските умения на мениджъра.  Те могат да се учат, развиват и усъвършенстват, така че ефективното менажиране да се постигне с подходящо обучение, техники и усилие.

Как да постигнете по-качествен мениджмънт чрез курсове по мениджмънт

Придобийте нови имения и усъвуршенствайте тези, които вече имате. Работата ви прилича доста на тази на професионалните спортисти, които продължават да тренират ежедневно, дори и да са най-добрите в света. В добрите курсове по мениджмънт ще научите, че винаги има какво още да се подобри, без значение колко добре се справяте.

За тези, които искат да бъдат най-добрите след курсове по мениджмънт, има специално разработени обучителни програми, в които ще получите нужните умения и ще ги удостоверите със сертификат.

НЛП и курсове по мениджмънт

Невролингвистичното програмиране (НЛП) е програма, която бързо и ефективно ви учи на трите основни лидерски качества, за които ще се говори в курсове по мениджмънт. НЛП е доказан метод, който ще ви помогне да станете по-ефективни в мениджмънта на екипи, да постигате целите си и да развивате бизнеса. НЛП курсове по мениджмънт ще ви научат на авангардни мениджмънт техники, които ще ви позволят да управлявате успешно персонала си и да постигате поставените бизнес цели и задачи по-бързо и по-ефективно.

Курсове по мениджмънт 2 - бързо и ефективно
Курсове по мениджмънт – създайте лидерски качества

НЛП е непрекъснато нарастваща колекция от информация, идеи и умствени техники, които могат да ви позволят да подобрите мислите, чувствата и поведението си и да помогнете на другите да направят същото. В НЛП курсове по мениджмънт ще се научите да разбирате какво мотивира отделния човек и как той предпочита да работи, какво предизвиква интересите и стремежите му, как общува и как взема решения –ключови познания за всеки мениджър.

Едно обучение в НЛП курсове по мениджмънт ще ви даде основите на нова наука за личните постижения и нейната ефективна методология, основана на вярата, че всяко поведение има структура и че тази структура може да бъде моделирана и променена. Ще научите много за вашите собствени модели и програми на поведение, както и за тези на другите. В НЛП курсове по мениджмънт ще узнаете как можете да ги промените, за да получите желаните резултати. Това ще ви направи истински добри мениджъри на екипи.

Курсове по мениджмънт – за страстта в работата

Няма голям смисъл да участвате в курсове по мениджмънт, ако не сте запалени по работата, която вършите. Ако можете да споделите своята страст, ще можете да поддържате мотивацията на служителите си да постигнат общите ви цели, което е и задачата ви след обучението в курсове по мениджмънт.

Един от ключовите моменти във вдъхновяването на персонала е да оценявате усилията на служителите си и те да виждат, чуват и разбират това. В курсове по мениджмънт ще се научите винаги да показвате добрите си оценки, за да повишите мотивацията и настроението в целия екип.

За да изпитвате страст, имате нужда от вътрешно усещане за смисъл и значимост на собствената си работа. В обучението си в курсове по мениджмънт ще се научите да създавате и поддържате такъв смисъл. Качественият мениджмънт никога не залага на фалшива страст, която трудно се поддържа и у вас, и у служителите. Има много начини и техники да се научите да откривате ценното в работата си.  Усвоете тези знания в Академия за менидцъри. 

НЛП е особено подходящ метод за постигане и поддържане на страстта, който ще усвоите в курсове по мениджмънт. Специално разработените техники за вглеждане в себе си и подреждане на приоритетите ще ви помогнат да работите по-лесно със своята собствена личност и ще подобри управленческите ви умения.

Курсове по мениджмънт 3 - най-ефикасно обучение
Курсове по мениджмънт и емоционална интелигентност

Курсове по мениджмънт и комуникация

 В Академия за мениджъри ще се научите на правилната комуникация. След курсовете по мениджмънт ще знаете ясно какви са целите ви и ще можете с лекота да ги разясните на служителите. Участието ви в курсове по мениджмънт ще гарантира, че всеки в екипа ви ще е наясно с визията, както и със собствените си задачи по пътя към реализирането ѝ.

 В курсове по мениджмънт ще научите, че комуникацията ви трябва да бъде отворена към обратната връзка от служителите.  Да залагате на ежедневни разговори с екипа, на търсене и своевременно разрешаване на евентуалните проблеми, които възникват в работния процес и в междуличностните отношения. 

За да сте специалисти в комуникацията след курсове по мениджмънт, трябва да се научите да разбирате хората срещу себе си. В НЛП курсове по мениджмънт ще научите техники за разпознаване и управление на комуникацията с различни типове хора, което ще ви помогне да постигнете още по-ефективно управление на екипите си.

Курсове по мениджмънт и емоционална интелигентност

И без курсове по мениджмънт знаете, че целта ви е да изпълнявате поставените задачи и да управлявате хора, за да се постигнете целите. Ето защо истинските специалисти след обучение в курсове по мениджмънт са спокойни и умеят да насочват и използват емоциите си, вместо да бъдат завладявани от тях. Този успех идва с  емоционална интелигентност.

Курсове по мениджмънт 4 - най-добро качество
Курсове по мениджмънт – ефективна методология

Емоционалната интелигентност за разлика от интелектуалната, може да бъде развивана и да работи във ваша ползаа. Тя се отнася не само до осъзнаването на собствените емоции, но и до разбирането на хората. 

Методите на НЛП, които ще научите в НЛП курсове по мениджмънт, са построени върху разбирането на хората. Обучението в НЛП курсове по мениджмънт ще ви помогне да повишите своята емоционална интелигентност, като по този начин ще ви направи по-добри в управлението на екипи.

Как да постигнете по-качествен мениджмънт чрез курсове по мениджмънт

НЛП и курсове по мениджмънт

Курсове по мениджмънт – за страстта в работата

Курсове по мениджмънт и комуникация

Курсове по мениджмънт и емоционална интелигентност