Спорт за мозъка и тялото: бягай с RUN+

Спорт за мозъка и тялото

Включи се в неделните стартове в столичния Южен парк, бягай към здраве

Физическа и мисловна подготовка за всеки, решил да превърне грижата за своето здраве в навик и начин на живот – това е целта на съвместния проект под надслов „Общност RUN + Спорт за мозъка и тялото!“, който стартират SPORT DEPOT и НЛП България.

Инициативата „RUN+бягане“ включва индивидуални и групови занимания всяка неделя от 21 юни до края на октомври. Тя е за онези, които вярват в множеството ползи от спорта, обичат бягането, оценяват мисловното здраве… Всеки може да участва, а ако това не е достатъчно мотивиращо, то може да спечелите и награди.

Всяка неделя до 25 октомври вкл. можете да се включите в бягане за здраве в столичния Южен парк и да изпитате себе си по маршрут от 2,5 км или 5 км.
Групата се събира в Южния парк при паметника с птиците между 8:40 и 8:50 ч. Всеки желаещ попълва формуляр за участие и получава карта за регистрация с баркод.

С всяко участие се трупат точки, за които се получават подаръци и отстъпки от продукти и услуги на SPORT DEPOT и НЛП България.

Бягането започва в 9.00 часа от паметника с птиците, като е предвидена загрявка и подготовка с Иво Маринов.

Веднъж в месеца по време на инициативата се провежда кондиционна тренировка от професионален треньор. Също така, един път месечно всеки желаещ може да си направи измервания на тялото с кантар „Танита“ и да следи прогреса си.

За периода на инициативата в определени недели бягането за здраве ще бъде комбинирано с релаксация и фокус на вниманието и мини уъркшопи по 6 теми: решителност, хъс, резултат, търпение, фокус, дисциплина.

Автор: НЛП България

Информация за инициативите следете на: www.nlpbulgaria.bg и във фейсбук групата RUN+.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.