Лора Арнаудова - сертифициран НЛП коучинг треньор

Лора Арнаудова

Създателят на Българска Коучинг Академия, Лора Арнаудова, е единственият НЛП коучинг треньор на Обществото по НЛП за България и единственият източноевропеец, част от асистиращия екип на д-р Ричард Бандлър – изключително признание за опита и експертизата ѝ в работата с хора и организации в световен мащаб.

15000
Участника в курсове и тренинги
1000
Екзекютивни коучинг сесии
300
Корпоративни проекта

Топ НЛП тренинги

Топ бизнес тренинги

 • Управление на емоционални състояния

  Управление на емоционални състояния и емоционална интелигентност Практическо обучение, фокусирано върху овладяване на емоционални и мисловни състояния. За кого е подходящо обучението? За всеки, желаещ да владее собствените си…

  210.00 лв. Опции
 • НЛП в продажбите – Мастър клас

  НЛП в продажбите-Мастър клас Вие искате да: Превърнете търговията в доходоносна професия Продавате както никога преди Превръщате всяко Не в Да Повишите самочувствието и мотивацията си пред клиента до…

  520.00 лв. Опции
 • Управление на представянето и коучинг на екипи-Модул 3

  УПРАВЛЕНИЕ НА ПРЕДСТАВЯНЕТО И КОУЧИНГ НА ЕКИПИ – МАСТЪР КЛАС Модул 3 Развитието на личния потенциал лежи върху комбинация от креативност и самочувствие, и зависи от добрите Ви комуникационни…

  580.00 лв. Опции

Медиите за Нас

Предстоящи тренинги

ВИДЕО РЕФЕРЕНЦИИ

Нашите коучъри

Всички коучъри в Българска Коучинг Академия са завършили програмата ни и притежават международен сертификат за НЛП коуч от Обществото по Невро-лингвистично програмиране. Специализират в различни области – стратегическо планиране, корпоративно преструктуриране, стратегии в продажбите, лидершип, мениджмънт, подбор, работа със спортисти, външен и вътрешен бизнес коучинг, здравословен начин на живот, целеполагане, личностно развитие.

Лора Арнаудова - сертифициран НЛП коучинг треньор

Лора Арнаудова

Основател и единствен сертифициран НЛП Коучинг треньор в България
Явор Арнаудов - сертифициран НЛП коучинг треньор

Явор Арнаудов

Президент на Българска Коучинг Академия, Бизнес и търговски коуч
Габриела Герасимова

Габриела Герасимова

НЛП Личен Коуч
Иво Маринов

Иво Маринов

НЛП Спортен Коуч

Всички тренинги се провеждат в зависимост от епидемиологичните наредби и заповеди.

Какво научи за 15 години НЛП практика и какво послание би оставила?

Нашите клиенти и партньори

Бизнес обучения

Голяма част от хората смятат, че обученията в училищата са достатъчни, за да получат нужните знания и умения за цял живот. Други обаче са наясно, че животът е постоянно учене, и често преминават през различни допълнителни лични или бизнес обучения. Факт е, че допълнителните лични и бизнес обучения водят до развитие на личността и растеж в кариерата. Ето как.

Вижте повече:

Бизнес обучения

Бизнес обучения 1 - най-голям растеж в кариерата
Бизнес обучения – високи нива на компетентност на екипа

Различните бизнес обучения имат различни цели, но едно е сигурно: когато преминават през обучения, служителите значително повишават квалификациите си. Участието в бизнес обучения ще попълни пропуските в знанията и уменията им и ще доведе целият ви екип до по-високи нива на компетентност. Нещо повече, ползите от различните бизнес обучения могат да доведат до сплотяване на екипа, създаване на общ начин на мислене и подобряване на екипната работа. Правилно подбраните бизнес обучения ще доведат до по-равномерно разпределение на задачите в екипа и по-добра производителност.

Можете да потърсите бизнес обучения, когато имате нужда от повишаване на продажбите, въвеждане на нова технология, контрол на разходите, гъвкавост на екипа, повишаване качеството на продуктите и услугите, управление на промените, подобрено лидерство и др.

Бизнес обучения и личностно развитие

Обученията, свързани с личностно развитие, са насочени към личното ви щастие. Те могат да ви помогнат да разгърнете пълния си потенциал и да подобрите качеството на живота си както в личен, така и в професионален план. Докато преминавате през различни обучения по личностно развитие, ще разберете по-добре кои сте в същността си, какво ви прави щастливи и с какви средства разполагате, за да постигнете пълноценен и щастлив живот. Ето защо дори те всъщност са страхотни бизнес обучения.

Бизнес обученията често включват и личностно развитие, свързано със саморефлексия, по-голяма осъзнатост за себе си, хората и нещата в живота ви. Фокусът на този тип бизнес обучения може да бъде насочен към създаване и поддържане на мотивация, развитие на талантите, усъвършенстване на уменията, повишаване на креативността, подобряване на самоконтрола и контрола над живота, подобряване на отношенията, управление на времето и др.

Същност на НЛП бизнес обучения

Бизнес обучения 2 - отлична производителност
Ефективни НЛП бизнес обучения

НЛП (невролингвистично програмиране) е мощна програма за коригиране на поведението в личен или бизнес аспект. НЛП бизнес обученията могат да променят драстично вашия начин на мислене и модели на поведение така, че да сте в състояние да постигнете немислими до момента цели.

Първоначално НЛП е било разработвано и използвано не в бизнес обучения, а в курсове за справяне с фобии и разстройства на настроенията, но с течение на времето в системата са се добавили нови и нови методики, подходящи за бизнес обучения. Резултатите, които можете да постигнете с НЛП бизнес обучения днес, най-често са свързани с промени в поведението, подобряване на социалните отношения, подобряване на комуникационните умения, изоставяне на недобри навици и страхове, психични блокажи и затруднения и др.

Първото нещо, което ще научите в различните НЛП бизнес обучения, е да осъзнаете моделите на поведение, които автоматично проявявате. Така ще можете да отсеете непродуктивните си навици и да се погрижите да ги промените в хода на бизнес обученията. Следващата стъпка в НЛП бизнес обученията е да усвоите техники за бърза промяна на моделите, които могат завинаги да изчистят ума ви от трудности и да ви осигурят далеч по-голяма ефективност на мисленето и действията ви в желана от вас посока.

Защо да преминете през НЛП бизнес обучения

НЛП бизнес обученията са подходящи за вас, ако осъзнавате, че професионалното развитие е свързано и с личното. Каквито и да са интересите ви, каквото и да е нивото ви в момента и нивото, което искате да постигнете, НЛП бизнес обученията могат да ви бъдат от полза да се усъвършенствате още и още. С опознаването на привичните си модели на поведение ще можете да определите кои са вярванията, които ви ограничават и възпират да вървите напред. Освен всичко останало, НЛП бизнес обученията ще ви дадат готови, разработени инструменти, за да промените онова, което ви пречи, бързо и трайно.

Ще имате полза от НЛП бизнес обучения и ако ви е интересно защо хората се държат по определен начин и изпитват дадени емоции, защо казват и правят конкретни неща. НЛП бизнес обученията ще ви дадат богат набор от инструменти, с които ще намерите отговорите на тези въпроси по обективен и неосъждащ начин, както и методи за управление на различните видове хора.

Бизнес обучения 3 - повишаване на продажбите
Бизнес обучения – подобряване на екипната работа

НЛП бизнес обученията са изключително полезни за вас, ако работите с други хора – ако сте HR специалисти, мениджъри, треньори, предприемачи, търговци. Методиките, които ще научите в НЛП бизнес обученията, ще ви дадат богат инструментариум и надеждни техники за познаване на типовете хора, управление на конфликти, преговори. НЛП бизнес обученията ще повишат уменията ви за комуникация и разрешаване на проблеми, което със сигурност ще се отрази благоприятно на работата ви и отношенията ви в работата.

НЛП бизнес обучения или НЛП книги

НЛП книгите несъмнено ще разширят кръгозора ви и ще ви донесат нови познания в областта на психологията, личностното развитие и комуникацията. Но всичко, което прочетете, без лични и бизнес обучения вероятно ще остане в сферата на интелектуалното разбиране за нещата, което често няма особено приложение в ежедневния живот.

И обратното, участието в НЛП бизнес обучения не само ще ви даде теоретичните познания в посочените области, но и ще ви научи да ги прилагате на практика. Всъщност, участието в НЛП бизнес обучения е единственият начин със сигурност да промените себе си и живота си, да впрегнете добрите идеи и да ги превърнете в добри ежедневни навици, на които можете реално да разчитате.

Участието в НЛП бизнес обучения ще ви помогне също така да се научите как да използвате методиките не само спрямо себе си, а и спрямо семейството, приятелите и колегите си, което на практика обогатява живота около вас

Бизнес обучения 4 - за най-добрите идеи
Бизнес обучения със сертифициран коуч

.

И не на последно място, четенето на книги за личностно развитие често води до появата на въпроси, на които обаче няма кой да ви отговори. В НЛП бизнес обученията ще прекарате доста време в жив контакт със сертифициран коуч, който не само ще ви разкаже за същността на методите, но и ще е на ваше разположение за адекватен отговор на всички въпроси, които могат да възникнат във вас. Така НЛП бизнес обученията ще доведат до много по-задълбочено познаване на материята и разбиране на принципите и техниките, които ще използвате.

Освен всичко останало, НЛП бизнес обученията ще ви осигурят учител, който да ви води през целия път на ученето, за да сте сигурни, че ще го извървите правилно.

 

Бизнес обучения

Бизнес обучения и личностно развитие

Същност на НЛП бизнес обучения

Защо да преминете през НЛП бизнес обучения

НЛП бизнес обучения или НЛП книги