НЛП - лого

НЛП България е единствената НЛП организация в България, предлагаща най-високо ниво сертификационни курсове и програми на Обществото по Невро-лингвистично програмиране, Орландо, САЩ, на бащата на НЛП – д-р Ричард Бандлър – световната организация, гарантираща контрол на качеството на обученията по НЛП.

Коя е Лора Арнаудова?

Нашата история

През последните 15 години, ние специализираме в курсове и програми за индивидуално усъвършенстване, както и във фирмени проекти за стратегическо управление на промените, реорганизации и анализ на екипи, чрез най-съвременни инструменти и методология в редица индустрии и бизнес направления. Нашите тренинги и обучения, създадени според нуждата на всеки клиент, ни превърнаха във водеща компания на пазара за програми за създаване и внедряване на стратегия, управление на процеси и операции, развитие на индивидуално и екипно представяне, мениджмънт и лидерство, търговски и меки умения, харизма и говорене пред публика.

НЛП България е единствената НЛП Коучинг Академия на Балканския полуостров, подготвяща НЛП бизнес, лични и спортни коучъри, по програмата и с международен сертификат от Обществото по НЛП.

Основателят на НЛП България, Лора Арнаудова, създател на методологията Когнитивни Меметики, е част от асистиращия екип на д-р Ричард Бандлър, и е единственият сертифициран НЛП Коучинг треньор в България.

Визия

Вярваме, че всеки може да направи своя личен скок към съвършенството. Стремим се към постоянно разширяване на набора от инструменти, подпомагащи този скок, проявен в ефикасно управление на всички сфери от живота на личността и организацията.

Мисия

Ние, екипът на НЛП България, развиваме лидерите на новото време. Постигаме целите Ви, защото градим Бизнес решенията около Вашия потенциал.

ЕКИП

Лора Арнаудова - сертифициран НЛП коучинг треньор

Lora Arnaoudova

Founder and only certified NLP Coach Trainer in Bulgaria
Явор Арнаудов - сертифициран НЛП коучинг треньор

Iavor Arnaoudov

President of Bulgarian Coaching Academy, business and sales coach
Габриела Герасимова

Gabriela Gerasimova

NLP Personal Coach
Иво Маринов

Ivo Marinov

NLP Sports coach