clock Работно време: 9:00 до 18:00

Блог

Личностно развитие, мотивация, влияние, креативност

ИмпроНет

calendar 08.03.2024

Сподели:

ИмпроНет

В разгара на лятото 🏖️, посрещни залеза 🌇 от прохладната терасата на Culture Beat с чаша аперитив 🍸 в ръка. Подготви се, освен да се забавляваш, и да се срещнеш с хора от различни професионални сфери. Там ще бъдат HR-и, дизайнери, обучители, спортисти и още. А ти?

Какво те очаква?

По време на Импро частта, нашият гост, Марио Георгиев, ще те предизвика да влезеш в различни роли и ситуации 🎭, опитвайки нови нетуъркинг игри за възрастни, с които да се забавляваш и разширяваш кръга си от познанства. 🤝

Във втората част на събитието ще имаш възможността да печелиш награди 🏆, докато разговаряш и търсиш нови възможности с приятни и интересни хора.

Очакваме те, за да се заредим заедно с добро настроение за лятото! 🏖️

🗓 28 юли
📍 Culture Beat Club
🏠 НДК

🚪 Вратите отварят в 18:30ч
🎶 Начало: 19:00ч.
🎟 Вход: 20 лв (включва питие по избор)

За резервации и контакт:
👉Лидия Йорданова ☎️ ‭+359 886780900‬ 📨 info@nlpbulgaria.bg
👉Деси Мирославова ☎️+359 884169918‬ 📨 desislava.miroslavova@coaching.bg

🎤 Водещ: Лора Арнаудова
💡 Модератор: Деси Мирославова
🎭 Специален гост: Марио Георгиев

Лора Арнаудова:


CEO и основател на НЛП България и Българска Коучинг Академия, страстен антрополог с петнадесет годишен опит в обучаване, коучинг и консултиране на висши управленски кадри във водещи български и международни компании.
Водещ на детски обучения, специалист по Спираловидни динамики от института на Наташа Тодорович, сертифициран НЛП Треньор и единствен НЛП Коуч треньор в Източна Европа от Обществото по Невро-лингвистично програмиране на д-р Ричард Бандлър в Орландо, САЩ. Лора е част от асистиращия екип на създателя на НЛП, д-р Бандлър.

Деси Мирославова:


Ръководител управление на човешкия потенциал и коучинг обучител в Транспрес. Сертифициран НЛП Бизнес Коуч от Обществото по Невро-лингвистично програмиране на д-р Ричард Бандлър в Орландо, САЩ. Любител на кулинарията, запален комуникатор и нетуъркинг специалист. Бакалавър по Бизнес Администрация от Хагския Университет по Приложни Науки в Холандия.

Марио Георгиев:


Марио Георгиев се присъединява към формацията Improduce Me Theatre през 2013 г., които изнасят импровизационни представления в клубове.
През 2015 г. завършва театрална школа „Монтфиз“. Занимава се с преподавателска дейност, свързана с импровизационния театър, преподава актьорско майсторство и води събития и тийм билдинги. Участвал е в три български късометражни филма и има две участия в чуждестранни продукции.
Марио Георгиев е част от Управителния съвет на „НАКАМА“, организация, посветена на популяризиране на азиатската култура в България.
Марио определя себе си като „свободна душа на свободна практика”.

Shopping cart0
Няма продукти в количката