clock Работно време: 9:00 до 18:00

Блог

Личностно развитие, мотивация, влияние, креативност

Фестивалът “Общувай”

calendar 12.06.2024

Сподели:

Фестивалът “Общувай”

На 05.10.2024 г. предстои второто издание на фестивала “Общувай”, което ще се проведе в Интерпред – Световен търговски център София, бул. „Драган Цанков” 36/Етаж Партер, Зала София. Отново темата е посветена на общуването и програмата е разделена в две направления: Общуването със самия себе си, както и общуването в бизнеса.

Старт на събитието официално ще дадем в 10:00 и ще продължим до 17:45. Ще започнем със SiFu Станислав Багарев, който ще покаже различни дзен техники, с които да укрепим тялото и ума си, след това ще продължим с Биляна Тодорова, която е сертифициран НЛП коуч и ще ни запознае с нейния практичен опит при работа с деца и семейства, а финалът на първата част ще сложи Лора Арнаудова с нейната лекция, посветена на общуването с желанията. Във втората част ще разгледаме теми, посветени на общуването в бизнес средата. Първият лектор ще бъде Станислав Каменов с лекцията: “Колко трудно е да общуваш с парите?”, след него ще чуем панелната дискусия с водещ Ивелина Железчева върху темата за кариерна пътека: страст, талант, личен бранд.

След панелната дискусия Мая Атанасова ще ни разкаже как да общуваме с човешките ресурси и ще завършим деня с Явор Арнаудов и темата: Диалози за бизнес развитие. Всеки посетител на фестивала “Общувай” ще получи като подарък безплатна сесия със сертифициран НЛП Коуч. Очакваме ви на 05.10. от 10:00 часа в Интерпред! Можете да закупите своя билет от уеб сайта на НЛП България.

НЛП Практик

12.06.2024

НЛП Практик

Нетърпеливи сте да научите какво означава абревиатурата НЛП и как можете да я използвате в професионалния и личния си живот?…

Как да създаваме взаимно печеливши контакти (Безплатен уебинар)

16.05.2024

Как да създаваме взаимно печеливши контакти (Безплатен уебинар)

Темата на уебинара е подходяща за всеки, който тепърва навлиза в света на продажбите. Или, който иска да се изкачи…

Кои три въпроса ти задават коучовете най-често?

08.03.2024

Кои три въпроса ти задават коучовете най-често?

Научете от видеото кои са най-често задавани въпроси от коучовете. Най-често ме питат в коя сфера да се развиват. Аз…

Как се промениха запитванията за коучинг програми след пандемията?

08.03.2024

Как се промениха запитванията за коучинг програми след пандемията?

Преди пандемията клиентът идваше с конкретни запитвания за обучения – търговско, мениджърско, коучинг на екипи и т.н. Тогава коучингът като…

Shopping cart0
Няма продукти в количката