valeri-shakola

Д-р Валерий Шакола

НЛП Коуч и Иглотерапевт

Д-р Валерий Шакола е член на Българския Лекарски Съюз, Българското Дружество по Иглотерапия, Дружество по Позитивна Психотерапия в България, член на Българската Асоциация по Хипноза. Член e на обществото по НЛП и на НЛП България.

Завършва Военно-Медицинска Академия в Ленинград, обучение по иглотерапия в Медицинска Академия – София и в Медицинска Академия по следдипломно обучение в Санкт-Петербург, Мениджмънт в рекреация в Икономическия Университет във Варна, обучение по Хипноза с преподавател Милен Николов, Хипноза и Хипнотерапия с Иво Величков и Милен Цанков. “Позитивен Психотерапевт”, НЛП Практик и НЛП Мастер Практик с Лора Арнаудова.

Практикува иглотерапия от 1988 г. и е най-изявеният иглотерапевт у нас. Хонорован преподавател в ИУ Варна от 2000 г. в квалификация “Мениджмънт в рекреацията”. Участва в множество конгреси и конференции по акупунктура, психотерапия, кинезитерапия, рехабилитация.

При лечение прилага Иглотерапия, Психотерапия, НЛП, Хипноза, Упражнения Ци Гун, Автогенен Тренинг. Има личен подход придобит от 37 години практика в България и чужбина.

Любимата терапия на д-р Шакола е ИГЛОТЕРАПИЯТА. Той искрено се радва на резултатите, които постига с клиентите си.

Other Members