clock Работно време: 9:00 до 18:00

Блог

Личностно развитие, мотивация, влияние, креативност

Как да създаваме взаимно печеливши контакти (Безплатен уебинар)

calendar 16.05.2024

Сподели:

Как да създаваме взаимно печеливши контакти (Безплатен уебинар)

На 28.05 от 19:00 ч. ви каним да се присъедините в безплатния уебинар, организиран от НЛП България с Явор Арнаудов. Лекторът ще ви пренесе в света на продажбите и ще постави основите за тяхната успешна реализация, а именно създаването на взаимно печеливши контакти.
Събитието ще се проведе изцяло онлайн с включване на живо, като можете да се присъедините като гост от Facebook или LinkedIn страницата на НЛП България.

Темата на уебинара е подходяща за всеки, който тепърва навлиза в света на продажбите или иска да се изкачи на по-високо стъпало в кариерата си.

По време на събитието ще научите:

✅ Как да създавате дългосрочни и печеливши отношения с клиенти
✅ Как да стигнете до вашите потенциални клиенти и да направите първоначален контакт
✅ Как да поддържате взаимоотношения с вашите клиенти след осъществяване на продажбата
✅ Как да използвате НЛП техники в комуникация с вашите потенциални и настоящи клиенти

Явор Арнаудов е професионалист с близо 30-годишен опит в корпоративните и директни продажби. Заемал е ръководни позиции в големи международни компании в България и чужбина, където трупа опит в управлението на търговски мрежи и структури. През годините развива своите мениджърски умения и добавя към квалификациите си и сертификат за НЛП Мастър Практик, който му позволява да комбинира практическите си знания с НЛП техники.

В момента Явор Арнаудов води Търговска Академия и Мениджърска Академия в НЛП България, където всяка година обучава стотици професионалисти да подобрят търговското и мениджърското си представяне.

Можете да се включите в събитието на живо и да задавате своите въпроси към лектора.

Очакваме ви на 28.05 от 19:00 ч. на живо в страницата на НЛП България във Facebook или LinkedIn! Не е нужно да имате предварителна регистрация за събитието, за да вземете участие в него.

Празнувай новия уебсайт с -10%

17.05.2024

Празнувай новия уебсайт с -10%

Първите 10 човека, които се запишат за обучения на НЛП България ще получат специална отстъпка от  10%. Бъдете от първите!…

Фестивалът Общувай

17.05.2024

Фестивалът Общувай

Единствен по рода си фестивал, насочен към Общуването. Седем професионалиста представят общуването в седем практически семинара, сглобявайки 360 градусова перспектива…

Shopping cart0
Няма продукти в количката