clock Работно време: 9:00 до 18:00

Бизнес академии

ЛИДЕРСКА АКАДЕМИЯ И ЛИДЕРСКИ СТИЛОВЕ

Ефективното лидерство влияе върху нагласите и поведението на служителите, осигурява посока и начин на работа. Да сте лидер означава да сте уверени в себе си и да пренесете тази увереност върху своите последователи по начин, който да им позволи да надскочат себе си.
Лидерската ни академия комбинира най-съвременните лидерски модели и стилове, невро-лингвистично програмиране, когнитивна наука, НЛП коучинг техники, организационен дизайн, спираловидни динамики и когнитивни меметики, с коите да развиете връзката Среда-Мислене-Лидерство!

Научи повече
Лидерска Академия с Лора и Явор Арнаудови

МЕНИДЖЪРСКА АКАДЕМИЯ

Курсове по мениджмънт, предназначени за настоящи мениджъри, ръководители на екипи, както и собственици на малък или среден бизнес. Цялостна програма за развитие на умения, свързани с управлението на хора и задачи, коучинг на екипи, управление на времето, усвояване на НЛП техники за ръководни кадри и др.

Включете се в Мениджърска Академия от НЛП България, ако искате да овладеете новаторски подходи в разрешаването на конфликти на работното място, ефективното целеполагане и мотивиране на служителите, както и всички други качества на успешния мениджър.

Научи повече
Мениджърска Академия с Явор Арнаудов

ТЪРГОВСКА АКАДЕМИЯ

Обучения, фокусирани върху техниките за успешни продажби, преговори и повишаване на ефективността на търговските екипи. Търговска Академия е предназначена за търговци на стоки и услуги в B2B и B2C секторите, мениджъри на търговски екипи, както и всеки професионалист, който желае да подобри уменията си за комуникация и продажби. В рамките на 4 модула ви представяме добрите практики за повече успешни сделки и по-висока ефективност от работата на търговските екипи в компаниите. Част от академията са, както обучения за младши специалисти, така и мастър класове за търговци с опит.

Научи повече
Търговска Академия с Явор Арнаудов

НАШИТЕ ЛЕКТОРИ

40000+

Участници в курсове

10000+

Бизнес коучинг сесси

500+

Корпоративни проекта

ОТЗИВИ ОТ НАШИТЕ БИЗНЕС АКАДЕМИИ

Светлана Спасова, Sales Manager Premium banking and Sales Individual Banking Division at Postbank | Eurobank Bulgaria

Явор,

От името на целия екип бихме искали да благодарим за проведеното обучение на тема “НЛП техники, водене на преговори и комуникационни умения за справяне с трудни клиенти”. Обратната връзка от колегите е много положителна и считаме, че е било изключително полезно и всеки е успял да надгради умения по темата.

Венцислав Бояджиев, Managing Director at Lindström Bulgaria and Romania

С удоволствие препоръчвам услугите на НЛП България. С Лора и Явор работим заедно от няколко години, като нашите служители участваха в поредица от НЛП обучения. През 2022 г. НЛП България разработи комплексна програма за развитие на мениджърския екип на Lindström в България, която включваше:

  • индивидуални и групови коучинг сесии
  • различни тестове на всички членове на екипа и техния анализ
  • тренинги, развиващи лидерски умения с множество ситуации за целеполагане и практически упражнения.

Боряна Алексиева, Government Affairs & Patient Engagement and Advocacy Lead at Janssen (Johnson & Jonson) Europe, Middle East & Africa (EMEA)

Лора Арнаудова и Явор Арнаудов бяха мои НЛП треньори във вътрешнофирмено обучение и техният коучинг беше от голяма полза за мен. Те предоставиха задълбочен и и свеж възглед върху моите таланти и ми показаха бизнес въздействието, което мога да направя с комбинацията от тях.

Георги Руйчев, Executive Director at BBLF

Препоръчам НЛП България като отличен партньор в корпоративните обучения и курсове, и особено за развитието на НЛП меки умения в лидерството, мениджмънта и продажбите.

Бизнес обучения

Голяма част от хората смятат, че обученията в училищата са достатъчни, за да получат нужните знания и умения за цял живот. Други обаче са наясно, че животът е постоянно учене, и често преминават през различни допълнителни лични или бизнес обучения. Факт е, че допълнителните лични и бизнес обучения водят до развитие на личността и растеж в кариерата.

Бизнес обучения

Различните бизнес обучения имат различни цели, но едно е сигурно: когато преминават през обучения, служителите значително повишават квалификациите си. Участието в бизнес обучения ще попълни пропуските в знанията и уменията им и ще доведе целият ви екип до по-високи нива на компетентност. Нещо повече, ползите от различните бизнес обучения могат да доведат до сплотяване на екипа, създаване на общ начин на мислене и подобряване на екипната работа. Правилно подбраните бизнес обучения ще доведат до по-равномерно разпределение на задачите в екипа и по-добра производителност.

Можете да потърсите бизнес обучения, когато имате нужда от повишаване на продажбите, въвеждане на нова технология, контрол на разходите, гъвкавост на екипа, повишаване качеството на продуктите и услугите, управление на промените, подобрено лидерство и др.

 

Бизнес обучения и личностно развитие

Обученията, свързани с личностно развитие, са насочени към личното ви щастие. Те могат да ви помогнат да разгърнете пълния си потенциал и да подобрите качеството на живота си както в личен, така и в професионален план. Докато преминавате през различни обучения по личностно развитие, ще разберете по-добре кои сте в същността си, какво ви прави щастливи и с какви средства разполагате, за да постигнете пълноценен и щастлив живот. Ето защо дори те всъщност са страхотни бизнес обучения.

Бизнес обученията често включват и личностно развитие, свързано със саморефлексия, по-голяма осъзнатост за себе си, хората и нещата в живота ви. Фокусът на този тип бизнес обучения може да бъде насочен към създаване и поддържане на мотивация, развитие на талантите, усъвършенстване на уменията, повишаване на креативността, подобряване на самоконтрола и контрола над живота, подобряване на отношенията, управление на времето и др.

Същност на НЛП бизнес обучения

НЛП (невролингвистично програмиране) е мощна програма за коригиране на поведението в личен или бизнес аспект. НЛП бизнес обученията могат да променят драстично вашия начин на мислене и модели на поведение така, че да сте в състояние да постигнете немислими до момента цели.

Първоначално НЛП е било разработвано и използвано не в бизнес обучения, а в курсове за справяне с фобии и разстройства на настроенията, но с течение на времето в системата са се добавили нови и нови методики, подходящи за бизнес обучения. Резултатите, които можете да постигнете с НЛП бизнес обучения днес, най-често са свързани с промени в поведението, подобряване на социалните отношения, подобряване на комуникационните умения, изоставяне на недобри навици и страхове, психични блокажи и затруднения и др.

Първото нещо, което ще научите в различните НЛП бизнес обучения, е да осъзнаете моделите на поведение, които автоматично проявявате. Така ще можете да отсеете непродуктивните си навици и да се погрижите да ги промените в хода на бизнес обученията. Следващата стъпка в НЛП бизнес обученията е да усвоите техники за бърза промяна на моделите, които могат завинаги да изчистят ума ви от трудности и да ви осигурят далеч по-голяма ефективност на мисленето и действията ви в желана от вас посока.

Защо да преминете през НЛП бизнес обучения

НЛП бизнес обученията са подходящи за вас, ако осъзнавате, че професионалното развитие е свързано и с личното. Каквито и да са интересите ви, каквото и да е нивото ви в момента и нивото, което искате да постигнете, НЛП бизнес обученията могат да ви бъдат от полза да се усъвършенствате още и още. С опознаването на привичните си модели на поведение ще можете да определите кои са вярванията, които ви ограничават и възпират да вървите напред. Освен всичко останало, НЛП бизнес обученията ще ви дадат готови, разработени инструменти, за да промените онова, което ви пречи, бързо и трайно.

Ще имате полза от НЛП бизнес обучения и ако ви е интересно защо хората се държат по определен начин и изпитват дадени емоции, защо казват и правят конкретни неща. НЛП бизнес обученията ще ви дадат богат набор от инструменти, с които ще намерите отговорите на тези въпроси по обективен и неосъждащ начин, както и методи за управление на различните видове хора.

НЛП бизнес обученията са изключително полезни за вас, ако работите с други хора – ако сте HR специалисти, мениджъри, треньори, предприемачи, търговци. Методиките, които ще научите в НЛП бизнес обученията, ще ви дадат богат инструментариум и надеждни техники за познаване на типовете хора, управление на конфликти, преговори. НЛП бизнес обученията ще повишат уменията ви за комуникация и разрешаване на проблеми, което със сигурност ще се отрази благоприятно на работата ви и отношенията ви в работата.

НЛП бизнес обучения или НЛП книги

НЛП книгите несъмнено ще разширят кръгозора ви и ще ви донесат нови познания в областта на психологията, личностното развитие и комуникацията. Но всичко, което прочетете, без лични и бизнес обучения вероятно ще остане в сферата на интелектуалното разбиране за нещата, което често няма особено приложение в ежедневния живот.

И обратното, участието в НЛП бизнес обучения не само ще ви даде теоретичните познания в посочените области, но и ще ви научи да ги прилагате на практика. Всъщност, участието в НЛП бизнес обучения е единственият начин със сигурност да промените себе си и живота си, да впрегнете добрите идеи и да ги превърнете в добри ежедневни навици, на които можете реално да разчитате.

Участието в НЛП бизнес обучения ще ви помогне също така да се научите как да използвате методиките не само спрямо себе си, а и спрямо семейството, приятелите и колегите си, което на практика обогатява живота около вас.

И не на последно място, четенето на книги за личностно развитие често води до появата на въпроси, на които обаче няма кой да ви отговори. В НЛП бизнес обученията ще прекарате доста време в жив контакт със сертифициран коуч, който не само ще ви разкаже за същността на методите, но и ще е на ваше разположение за адекватен отговор на всички въпроси, които могат да възникнат във вас. Така НЛП бизнес обученията ще доведат до много по-задълбочено познаване на материята и разбиране на принципите и техниките, които ще използвате.

Освен всичко останало, НЛП бизнес обученията ще ви осигурят учител, който да ви води през целия път на ученето, за да сте сигурни, че ще го извървите правилно.

Shopping cart0
Няма продукти в количката