clock Работно време: 9:00 до 18:00

ТЪРГОВСКА АКАДЕМИЯ

Техники в продажбите с НЛП

АКАДЕМИЯ ЗА ТЪРГОВЦИ

Техники в продажбите с НЛП

 • Необходим Ви е нов търговски подход?
 • Уменията Ви имат нужда от фини настройки?
 • Създавате нов търговски екип?
 • Продавачите Ви имат нужда от „събуждане“?
 • Изчерпали сте арсенала си от търговски техники и тъпчете на едно място?
 • Мотивацията Ви се нуждае от рестарт?

 

В седем обучителни дни, в екип с останалите участници, ще дефинираме търговската Ви стратегия и ще начертаем всяка стъпка за реализирането й.
Пригответе се да бъдете предизвикани с въпроси, отговори, идеи, гледни точки, брейнсторминг и истински спорове, които ще ви помогнат да извадите най-доброто от себе си за реални положителни промени в търговските Ви умения и методите Ви за успешно печелене и задържане на клиенти.

За кого е предназначена програмата:

 • Търговци на стоки и услуги в B2B и B2C сектори.
 • Мениджъри на търговски екипи, които желаят да подновят компетенциите си.
 • Управители на малък и среден бизнес.
 • Всеки, който желае да стане по-добър комуникатор и търговец.

Какво ще получите:

Програмата е съставена от 4 стъпки с обща продължителност 7 дни. Можете да запишете всеки модул поотделно или цялата програма.

Препоръчаната последователност на модулите в програмата е, както следва:

img

Задължителни умения за търговци

Дати: 19-20 септември 2024 г.

Продължителност: 2 дни

Научи повече
img

Водене на преговори и търговски storytelling

Дати: 31 октомври – 01 ноември 2024 г.

Продължителност: 2 дни

Научи повече
img

Управление на времето с НЛП

Дати: 08 ноември 2024 г.

Продължителност: 1 ден

Научи повече
img

НЛП в продажбите – Мастър клас

Дати: 16-17 януари 2025 г.

Продължителност: 2 дни

Научи повече

ЦЕНА НА ПЪЛНАТА ПРОГРАМА 1900 ЛВ. С ДДС

Отстъпка за двама или повече участници!

След всеки модул получавате сертификат за преминато ниво.

"НЛП в продажбите" с Явор Арнаудов

Обучение по продажби

Нито едно обучение по продажби не е излишно, когато целите да развиете бизнеса си, като подобрите своите собствени умения, както и тези на служителите си. Когато Вашето обучение по продажби е свързано с НЛП, можете да очаквате още по-добри резултати. Ето защо:

Защо НЛП е важно в едно обучение по продажби

НЛП или невро-лингвистичното програмиране е популярен инструмент за личностно развитие. НЛП развива способността Ви да фокусирате мисълта си, което все повече се използва в сферата на продажбите. Стратегиите на НЛП, които ще получите във Вашето обучение по продажби, са използвани от гениите в продажбите по целия свят, във всички етапи от техния път – от търсенето до приключването на сделката.

Важни моменти в НЛП обучение по продажби

НЛП предлага задълбочени познания по психология, които са полезни във вашето обучение по продажби. В своето обучение по продажби ще научите повече за три ключови компонента, които формират човешкото преживяване и са изучавани и управлявани от НЛП:

 • Неврологията е науката, която управлява и регулира как работят телата ни.
 • Езикът оказва влияние върху начина, по който взаимодействаме и общуваме с другите.
 • Програмирането е това, което определя видовете модели, които изграждаме в света и как виждаме нещата.

В своето обучение по продажби ще научите, че човек има предпочитания към едно от сетивата си и езикът може да се използва за откриване на това предпочитание. „Разбирам Вашата гледна точка“, например, може да означава предимство на зрението, а „Чувам какво ми казвате“ – на слуха. Във едно обучение по продажби с НЛП методики продавачите се учат да четат клиентите и да приспособяват езика и поведението си към техните предпочитания, като по този начин влияят върху тяхното поведение.

НЛП обучение по продажби дава възможност на търговците да преосмислят и контролират своето мислене и език, за да постигнат желаните резултати. Така преминатото обучение по продажби ги издига до нова степен на компетентност, като ги отдалечава от типичната стратегия и гарантира по-добри резултати.

Каква роля играе НЛП в едно обучение по продажби

НЛП само по себе си води до повишаване на поведенческата Ви компетентност и до по-голяма гъвкавост, които са важни в търговските умения. Едно НЛП обучение по продажби ще подобри способността Ви да разпознавате и осъзнавате поведението и на клиентите, и на себе си. Такова обучение по продажби ще развие и Вашето стратегическо мислене и разбиране на умствените и когнитивните процеси, които са в основата на поведението, което ще Ви позволява да разбирате по-добре решенията и поведението на Вашия клиент.

Ето няколко тактики, които са включени в едно НЛП обучение по продажби и които са препоръчани от основателя Ричард Бандлър за внедряване на невролингвистичното програмиране (НЛП) във вашето представяне като търговци:

 • Да бъдете внимателни към собствения си и чуждия език на тялото.
 • Да обръщате внимание на своя и чуждия тон.
 • Да се съсредоточите върху използването на езика и граматиката.
 • Да създавате добри работни отношения
 • Да сте наясно с емоционалното си състояние и как да го поддържате на желаното ниво.

Във вашето НЛП обучение по продажби ще научите, че езикът на тялото създава огромната част от преценката на хората за вас по време на среща лице в лице. Тонът на гласа също оказва значително влияние. Доброто НЛП обучение по продажби ще Ви научи как да използвате тези инструменти и други НЛП подходи, за да подобрите ефективността на общуването си като цяло, както и на продажбите си в частност.

За кого е подходящо НЛП обучение по продажби

НЛП обучение по продажби е подходящо за всички нива в екипите – и за мениджърите, и за търговците, и за управителите. Такова обучение по продажби има потенциала да бъде от полза за всеки в една търговска компания, тъй като развива комуникационни умения, както и осъзнаване на собствените умствени процеси и способности.

Какво ще научите в НЛП обучение по продажби

Има няколко важни умения, които ще получите във Вашето НЛП обучение по продажби. Ето кои са.

Обучение по продажби – за внимателно слушане. Изслушването помага да постигнете разбирателство с клиента и да не загубите своето и неговото време, като приспособявате поведението с. В резултат от качественото обучение по продажби Вашето поведение ще стане по-адекватно, което ща накара клиентите да Ви изслушват и да Ви имат повече доверие.

Обучение по продажби – за правилна реч. Доказано е, че определени думи могат да предизвикат силни емоционални реакции и във вашето обучение по продажби ще научите много за това. Ще разберете как да използвате речта си, за да създадете подходящо настроение у клиентите.

Обучение по продажби с отражение. Техниката на отразяване на поведението на отсрещната страна е много бърз и успешен начин да получите по-добра комуникация и по

вече доверие. Във Вашето НЛП обучение по продажби ще усвоите много знания и умения, свързани с нея.

Обучение по продажби за опознаване на целевия пазар. Подобряването на продажбите е свързано с подобряване опознаването на клиентелата. В НЛП обучение по продажби ще научите как да откриете подходящия стил на комуникация с клиентите Ви, ще можете да разберете кога и как да ги задействате в процеса на покупка, като подобрите и разбирането си за процеса на покупка.

Обучение по продажби и задържане на фокуса. Техниките на НЛП, които ще научите във Вашето обучение по продажби, ще Ви помогнат не само да проумеете интелектуално новите идеи, но и как да постигнете реална промяна в поведението си. НЛП обучение по продажби ще Ви научи да се фокусирате върху положителното и да се връщате постоянно към него в трудни моменти. Оптимистичното настроение, което е естествен резултат от НЛП обучение по продажби, ще ви донесе значително по-голям успех.

Как едно НЛП обучение по продажби ще помогне на компанията ви

След НЛП обучение по продажби ще усетите, че и Вие, и служителите Ви, имате повече самоувереност при комуникацията с клиентите. То ще промени ограничаващите убеждения, които са пречка по пътя ви към успеха. В НЛП обучение по продажби ще научите коя е правилната нагласа и как да я поддържате. Ще станете значително по-добри в поставянето и постигането на ясни цели пред бизнеса ви. НЛП обучение по продажби ще Ви покаже, че може да имате по-високи критерии за ефективност на продажбите и че можете да ги покривате – и Вие, и служителите Ви. В крайна сметка такова обучение по продажби ще промени не само бизнеса Ви, но и личностите на самите обучени служители към по-добро.

Shopping cart0
Няма продукти в количката