clock Работно време: 9:00 до 18:00

Фестивалът "Общувай"

Единствен по рода си фестивал, насочен към Общуването

За теб, който търсиш практическо познание

Седем професионалиста представят общуването в седем практически семинара, сглобявайки 360 градусова перспектива на актуалните тенденции и практики в общуването!

Общуването, представено като практическо познание:

  • взаимодействие между рационално и интуитивно мислене;
  • насочено към вътрешни и външни елементи от комуникационния процес;
  • съотнесено към индивидуални и групови динамики в общуването;
  • засягащи лични и професионални сфери от нашия живот.

 

Кога: Събота, 05 октомври 2024 г., от 10:00 до 18:00 ч.
Къде: Интерпред –Световен търговски център София, бул. „Драган Цанков“ 36/Етаж Партер, Зала София

С всеки закупен билет получавате ПОДАРЪК: НЛП КОУЧИНГ СЕСИИЯ  с наш експерт в дните след фестивала по избрана от Вас тема. Изберете между Бизнес или Личен НЛП Коуч!
 

Общуването през различните етапи на живота

На 5 октомври 2024 г. ще се проведе новото издание на фестивала „Общувай“. И тази година, ще ни водят житейско-професионални теми, обединени около мотото: „Общуването през различните етапи на живота“. Ще започнем с Дао философията и трите прости правила на здравото жизнено тяло. Следва една семейна тема, насочена към най-автентичните учители – децата. Правилното общуване с тях укрепва и възпитава семейството. Още една тема от индивидуални свят е общуването с желанията в различните етапи от житейския цикъл. Помагаме ли на себе си или се борим с нечии стремежи? След обяд преминаваме към професионални теми. На преден план извеждаме общуването с парите. Ще получите лесна формула за харчене и спестяване в различните етапи от кариерния път. Когато растем, ние правим кариерни промени. Именно тази тема ще бъде на фокус, за да допълни към финансовата култура невидимите аспекти от развитието – от страст и талант до личен бранд. Подходящият кариерен път е неминуемо свързан с хората около вас и темата „Общувай с човешките ресурси“ ще даде знание и ключови послания за устойчиво внедряване и възпитаване на ползотворна работна среда, която кара хората да се самоангажират, създават нови продукти и услуги. За свободното стратегическо мислене раждащо нови бизнес проекти ще беседваме в последната панелна лекция „Диалози за Бизнес развитие“.

Програма

Лектори

SiFu Станислав Багалев

Майстор на WingTsun, 6-та степен (EWTO), ученик на Grandmaster Kernspecht

Master of Magic Hands, 2-ро ниво, система на Grandmaster Kernspecht

Майстор на Ян Тай Чи, 4-ти ранг Дуан (Асоциация на семейство Ян Тайчичуан) ученик на Майстор Ян Джун, 4-то поколение семейство Ян

Карате Киокушинкай, 2-ри дан под ръководството на Джон Блуминг, 10-ти дан

Тема: Дао философия на промените и здраво тяло

Китайската традиция и съвремието, вплетени в идеята за Дао, Ин Ян и моделите на взаимовръзка, както и практически упражнения – как да общуваме със себе си и с другите. През погледа ми на експерт във ВингЧун и Тай чи, ще Ви пожажа как да намерите и контролирате Вашия Вътрешен Динамичен Център, как той да се динамизира в четрите проявления на Ин и Ян и как да успеете да намерите вразката,  със себе си и с другите около Вас. Ще настроим себе си в нов опознавателен механизъм на ново общуване със себе си и с другите.

Станислав Багалев

Биляна Тодорова

Сертифициран НЛП коуч от обществото на д-р Ричард Бандлър, НЛП Мастър практик, Коуч за лична трансформация, НЛП коуч за деца и сертифициран хипнотерапевт. Имам дългогодишен опит като мениджър в глобални ритейл компании с фокус връху развиването на хора и екипи. От 2019 г. работя като НЛП коуч, използвам различни техники за постигане на устойчива трансформация. Провеждам обучения за постигане на екипни цели, повишаване на продуктивността, справяне с конфликти, управление на стреса. Моите клиенти са хора, които искат да се развиват личностно и професионално, да постигат високи цели в работата и бизнесa. Работя с деца и тийнейджъри за преодоляване на различни предизвикателства, като тревожност, поведенически проблеми, страхове и фобии. Основател съм на НЛП Коучинг Център в град Варна. Съосновател и управител на най-голямата ветеринарна клиника в североизточна България. Член съм на НЛП Коучинг Асоциация, БАХ (Българска Асоциация по хипноза), бакалавър съм по Приложна лингвистика.

Тема: Общувай с децата, общувай с партньорa, развивай семейството

Всички ние имаме нещо общо и то е , че при каквито и да е обстоятелства – произлизаме от семейство. Всеки един гений, учен, както и всеки, в негативния спектър на обществената палитра, произлизат от семейство. То е най-малката и най-мощната движеща единица в света.  Семейството – това са най близките и скъпи на сърцето ни хора. Комуникацията и взаимоотношенията в семейството играят изключително важна роля в живота на детето, изграждат ни като хора, дават ни ценностна система, принципи и поведения; основа на която да стъпим. Колкото и цели и мечти да сме постигнали в живота, накрая осъзнаваме че най-важни остават отношенията, които сме имали с най-близките ни хора. Семейството трябва да има цели, мисия и визия към които да се стреми. Да развива семейна култура на грижа, доброта, подкрепа, разбиране, любов…. Най-добрата ни инвестиция е да приоритизираме семейството и децата, докато са малки. Единствената компенсация която получаваме за това е удовлетвореността. И да предаваме най-ценното нататък. Да дадем на децата си не по-малко отколкото сме получили. А най-добре – да дадем повече, любов, приемане, нежност, разбиране… За голяма част от хората именно семейството е най-надеждната, най-добрата и най-силната институция, на която винаги може да се разчита. То е връзката с нашето минало и мостът към нашето бъдеще. Това са корените, подкрепата на близките хора, домът, където се връщаме в спомените си и извора на чистата любов от където всички сме тръгнали. Заповядайте на Фестивала „Общувай“, за да засегнем заедно ключовите аспекти на общуването в семейството!

Биляна Тодорова

Лора Арнаудова

Аз съм основател на НЛП България и Българска Коучинг Академия, магистър по икономика и бизнес администрация от водещи италиански и американски университети, НЛП Коуч треньор, НЛП Треньор, консултант по организационно развитие. От 20 години работя моята страст: подкрепа на лидери постигащи високи резултати.  Опитът ми включва над 15000 срещи за лично и организационно развитие в цяла Европа, създаване на книги, игри, компетентности тестове и други занимавки за мисълта и тялото.

Заедно с експерти човешки ресурси, предприемачи, психолози, терапевти, мениджъри, хипнотерапевти, търговци и утвърдили своите практики, създадохме фестивалът „Общувай“ с мисъл за Вас.

С огромна радост ще ви предадем събрания през годините опит, ще споделим новости, похвати и модели от различни гледни точки, за да откриете тайната в Общуването!!!

Тема: Общувай с желанията си

Нуждаем се, желаем, действаме, постигаме целите си. Раждат се нови потребности, цели, мечти!

Питали ли сте се „защо желая точно това“? От къде идват моите потребности? Как така ми хрумва точно тази цел, точно сега?

Циклите на живота предопределят желанията и целите, ограниченията и стремежите, но не диктуват изходите и изводите.  Всеки нов цикъл вплита научените уроци. Включва все по-комплексни предизвикателства, на пръв поглед нерешими с наличните знания.

Нашето пътешествие ще премине под знака на движението из житейските ситуации и на разкриването на уроците, които преживяванията ни предлагат. Вслушваме ли се в тях или продължаваме постарому?

Възможно ли е да се подготвим за следващите проблем, потребност, предизвикателство?

В какви взаимовръзки влизат трудностите, знанията, решенията, взаимоотношенията и циклите на живота?

Как можем да разпознаваме правилните за нас цели?

По време на моето представяне ще търсим общото и различното между вътрешния и външния свят, носейки се върху крилете на мистериозната птица на промените. Нашето пътешествие ще премине под знака на движението по средата на пътя.

Лора Арнаудова

Мирослав Каменов

Дипломиран експерт- счетоводител и регистриран одитор. Познат и търсен съм като бизнес, счетоводен и данъчен консултант на български и международни компании. Притежавам над 23 години професионален опит и съм заемал различни позиции в йерархията на финансовия свят. Понастоящем съм управляващ партньор в MGI Delta LLC под чийто бранд успешно се развиват дружества за аутсорсинг услуги в направленията счетоводство, одит, данъци, payroll, както и други консултантски финансови услуги.

Тема: Общувай с парите в различните етапи на кариерно развитие

За едни е лесно, за други трудно, но на всички ни се налага да общуваме с тях! От както парите са се обособили като разменна стока, хората почти ежедневно комуникират с други хора чрез парите. Още от ранна детска възраст ние разбираме за този феномен – парите. Понякога ги преследваме като цел, понякога ги ползваме като средство. Някои казват, че парите не са всичко, но с пари можеш да имаш всичко. Ще се радвам да ви видя на Фестивала и да разбера на кой етап от общуването с парите сте, както ще споделя и на кой съм аз.

Мирослав Каменов

Ивелина Железчева

Аз съм Ивелина Железчева. Глобален Директор Човешки ресурси в Constructor Technology, Сертифициран НЛП Бизнес коуч и ментор.

HR по професия и по душа. Обичам да общувам с хора, обожавам сложните ситуации, доставя ми удоволствие да разкривам и развивам таланти. Радвам се на емоцията, която ми доставя работата ми. Намирам решения за всеки казус чрез позитивно мислене и глобален поглед на нещата.

Аз съм дипломатична, целеустремена, лъчезарна и следвам мечтите си.

Моето мото е: “Когато има хармония между ум, сърце и решимост, нищо не е невъзможно.”

Тема: Кариерната пътека: Страст, талант, личен бранд – панел

Представете си, че вашата кариерна пътека е като една симфония – с всяка една роля, всеки един проект и постижение допринасяте за това да имате хармонична мелодия в професионалния си живот. И както диригента навигира оркестъра, вие навигирате вашата кариера, като комбинирате всички различни елементи, за да създадете уникално преживяване по пътя си. Това преживяване комбинира вашата страст, талант, личен бранд и …. Любов.

А сега да се върнем тук и сега и да разберем как да стигнем до създаването на симфонията на живота ни!

Ивелина Железчева

Мая Атанасова

Ръководител Човешки ресурси в Каолин. Професионално отдадена на мисията на Човеците в компанията вече повече от 15 години. Докосването до тази мисия за мен е преоткриване на свят, който поднася необятност, грижа, обогатяване.

Работата ми ме среща с хора от големи производствени компании, където търся и откривам всеки ден ценността да общувам искрено, неподправено, с уважение. Най-зареждащо за мен остава общуването със сърцето, там където прелива истинността.

Тази моя страст умело съчетавам с наскоро преоткритата магия на шоколада. Защо ли? Защото там преплитам общуването с вкус, емоция, хармония.

Така подхождам и при работата с хората –  за да се опитам да осмисля мисията на Човека в компанията.

Тема: Общувай с Човешките ресурси

Общуването с Човешките ресурси преплита много ярки и запомнящи се нюанси за всеки човек. В разбирането ми това е помнеща се среща, която започва с интервюто за работа, оферирането на кандидата, воденето на разговорите, емоционалното „спечелване“ на кандидата (не визирам материалното), онова отекващо дълго време „Добро утро! Добре дошъл!“, след което грижейки се за етична и професионална хигиена в общуването с всеки един служител в компанията, за да може усещането в колегите да е лекота, бърз достъп до екипа ЧР, доверие, партньорство.

Аз вярвам, че ЧР покрива чувствителен, широк, бюрократичен, законово-регламентиран спектър от дейности. Ако към това екипа ЧР подхожда с лична ангажираност, безупречен професионализъм, заинтересованост към намиране на адекватни решения и всичко това с ненадминат порив от креативност, нестандартна визия, динамика и много старание, функцията ЧР ще „общува“ разбираемо. А от там и бизнес стратегията ще се разгръща, защото нея я движат хората.

Мая Атанасова

Явор Арнаудов

Комуникация, мениджмънт, продажби, нетуъркинг. В свободното си време съм Президент на Българска Коучинг Академия, лектор, бизнес коуч, инфлуенсър. А иначе съм НЛП Мастър Практик, магистър по икономика и маркетинг от водещи английски университети, експерт по Lean Six Sigma с множество следдипломни квалификации в сферата на мениджмънта и продажбите.

Казват, че съм най-добрия, а аз просто се забавлявам. И не крия тайните си, напротив, колкото повече от вас ги научат, толкова по-прекрасен ще е животът на всички ни.

Тема: Диалози за бизнес развитие-панел

Панелна дискусия за предизвикателствата в бизнес развитието сега и занапред. С представители на водещи български и международни организации от различни сектори ще обсъдим и новото, и добре работещото старо, в изпълнението на плановете за развитие и растеж, пред които е изправен съвременния лидер. Извинението Ковид го няма. Линията на корпоративните очаквания е само нагоре. Как се справяме? Какво ни предизвиква? Има ли нещо ново с което да свикнем? Какво е това, което ще ни задържи на гребена на вълната? В търсене на идеи и нови гледни точки Явор ще зададе тези, а и още много въпроси на участниците в панела.

Явор Арнаудов

ОБЩУВАЙ ПРО: ПОДАРЪК НЛП КОУЧИНГ СЕСИЯ

image

Избери тема от Личен или Бизнес Коуинг и срещни един от нашите специалисти, който ще ти зададе правилните въпроси и ще те подкрепи в постигането й.

НЛП България – личeн скок към съвършенството

Фестивалът “Общувай”

60.00 лв.
Shopping cart0
Няма продукти в количката