clock Работно време: 9:00 до 18:00

Блог

Личностно развитие, мотивация, влияние, креативност

Безплатен уебинар: Мениджмънтът през погледа на Явор

calendar 06.06.2024

Сподели:

Безплатен уебинар: Мениджмънтът през погледа на Явор

На 25.06.2024 г. от 19:00 ч. Ви каним да се присъедините в безплатния уебинар, организиран от НЛП България с Явор Арнаудов.

Лекторът ще Ви пренесе в света на мениджмънта и ще разгледа основните предизвикателства в управлението на хора, които съвременната обстановка ни поднася.

Събитието ще се проведе изцяло онлайн с включване на живо, като можете да се присъедините като гост от Facebook или LinkedIn страницата на НЛП България.

Темата на уебинара е подходяща за всеки, който управлява екип от хора, иска да се изкачи на по-високо стъпало в кариерата си или тепърва навлиза в света на мениджмънта.

Явор Арнаудов е професионалист с близо 30-годишен опит в корпоративните и директни продажби. Заемал е ръководни позиции в големи международни компании в България и чужбина, където трупа опит в управлението на търговски мрежи и структури. През годините развива своите мениджърски умения и добавя към квалификациите си и сертификат за НЛП Мастър Практик, който му позволява да комбинира практическите си знания с НЛП техники.

В момента Явор Арнаудов води Търговска Академия и Мениджърска Академия в НЛП България. Всяка година обучава стотици професионалисти да подобрят търговското и мениджърското си представяне.

Можете да се включите в събитието на живо и да задавате своите въпроси към лектора.

Очакваме ви на 25.06 от 19:00 ч. на живо в страницата на НЛП България във Facebook или LinkedIn !

Не е нужно да имате предварителна регистрация за събитието, за да вземете участие в него.

Фестивалът Общувай

17.05.2024

Фестивалът Общувай

Единствен по рода си фестивал, насочен към Общуването. Седем професионалиста представят общуването в седем практически семинара, сглобявайки 360 градусова перспектива…

Shopping cart0
Няма продукти в количката